BENIM ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, gıda değeri şiddetli bir gıda maddesi elde etmenin kanatı düzen dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.

Hatta saklama derecesinin +2 ile +4 beyninde olması gerekir. Bu şartlar katkısızlandıktan sonrasında tohumlar 2 ay süreyle muhafaza edilebilir. Verim açısından az çok faziletli bir orana ulaşan bu bitkilerin üretimindeki sair bir faktör olan mantar tohumu fiyatları da önemli bir konudur. Bununla müşterek üretmek kucakin gerekli olan basma fiyatları da zirai faaliyetin bir parçasıdır. Amade paketler halinde satıa maruz tohum ve basma fiyatları alımlı aralıktadır. Hatta içinde miseli ekili halde mevcut kompost da satın alabilirsiniz. Sonunda zirai faaliyetlere gayret kazandırarak randıman konusunda kâr esenlamanız muhtemel evet.

İstiridye mantarı beslemek sinein tohumlar, ekseriya mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte girişim adım istiridye mantarı tohumlarını elbette ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve sağlamladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de esenlik açısından dikkate haysiyet özellikler taşımaktadır.

Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği kolü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri adetsı artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kulaklıç sağlama puntı sizi bekliyor. Detaylı malumat derunin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi esastan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.

Başkaca tohum şu demek oluyor ki misel tedarik firmalarıyla da anlaşmalar here yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı hoppaçe bastırarak düzeltin.

İstiridye mantarı üretmek hem şatır hem bile kârlı bir uğraştır. Mevsuk adımları izleyerek sükselı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi emeksiz olmakla alay malay arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoklukla ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde toprak sıcaklığı yaraşır olacaktır.

· İceberg marulu alelumum dargın durum koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları umumiyetle baharın erken veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Türap sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye iye tohumları seçin. Bu alelumum mantar yetiştirme kitleriyle yan yana gelir yahut çeşitli vandözlardan temin edilebilir.

· Plastik Torba veya Düzmece: Yetiştirme ortamını nemli izlemek ve akla yatkın koşulları tedariklemek bağırsakin kullanılır.

Report this page